Godnatt!

- Godnatt orkar inte stanna uppe, jag har faktiskt vaknat jätte tidigt idag heäheä! Kom kanske 15/20 min försent men det är nästan inget. I morgon är det sista dagen i skolan och jag ska klä ut mig till en kyckling (skojja bara) Men det e nice sista dagen och sen måste jag göra en grej under lovet, men lovar inte men jag tror jag kommer göra det! ♥♥

INTE DRICKA ELLER NÅGOT MED VÄNNER, utan det är något helt annat!

Herrå ;)

ÄLSKAR DOM HÄR !


(Hem t midgård, jo malin du e inte ensam om att gilla dom)




(Bert säljer lotte med Åke)


(Ronny och ragge)

- hahah klassiker, gammal men rååå!


GODMORGON!!

Helt fucking otroligt att jag vakna halv 6. Kankse hänt 1 gång på just 2 månder om inte mindre! De e skola i dag och börjar med Ia or something... Då börjar man 08:10 tror jag.


( älskar min jennifer kom hem från din fucking båt ) ♥

Ouuf fan va jag e bra !

NIKLAS FUSKAR!!!

Godnatt!

- Godnatt blog readers! Kul att ni checka in på min ointressanta blogg så länge det va kul! Men nu ska jag sova en ny dag och man vet fan aldrig vad som väntar heller i morgon, exakt vad som hälst och när som hälst kan saker hända....


WOOOW WOOOW WOOOW nu e jag djupt ute och cyklar, jo min morgon start är som vanligt, Dra till skolan plugga, äta äcklig skolmat och plugga ännu mera & sedan dra hem! Så kommer jag ha i 5år till tills man tar studenten!

Some pic

-
(Lollo)

(Fillan)

(Jessica,emma,fillan)

(emma,fillan,jessica,lollo)

(Jessica,jennifer solar)

(Jennifer,vanne)

varit i stan

Tjenixen! Har varit i stan tidigare i dag i T-centralen, & kolla runt lite..
Sedan drig alla vi till Lötsjön pizzeria, venne hur det stavas men skit samma. Jag åt skit mkt fick ta carros och tims pizza hehe. Man kankse måste säga vilka man va med ? Alex, Natta, Tim, Carro & Kennet. Kul hade vi iaf på ett tag trodde jag att jag skulle spy men nej pizzan höll sig kvar! Snart e påsklovet någon som vill hitta på något just då ? Bara säg till !


- Igår kolla jag på Rec 2, den va så jävla nice, den va inte seg inte så läskig alls! Och det kändes som om filmen va längre än 1timme och 40 minuter! Allt hände helatiden så det kan nog bero på det. Och rädd blev man inte med lite ryck fick jag 3 gånger under filmen inte så farligt.

Nu ska jag väl oxå kolla på film med Ekström´s crew (ovanligt) NEJ! Harre gött ;)

Godnatt

- Längesen man gjorde ett godnatt inlägg. I morgon ärre skola & jag tänkte fixa mig och lägga mig nu...
Men sovgott ;)


3dagar försenat inlägg...

- Hero city va jag & min bror och hans flickvän. Vi skulle vänta på Niklas och hans familj och se Avatar för 3 gången för mig i 3D, den e så jävla nice! Det kanske märks efter 3 gånger eller (haha) Vi spela ganska mkt där oxå alltså Spinner kort tanka min bror på på kanske 600kr om inte 400kr och vi satt typ och körde bil och massa, skit kul!

NÄR JAG KÖPTE IPODEN, så köpte jag även skydd, 2 leggins, ögonbryns gele fäste & sen kommer jag inte ihåg vad jag köpte, jo lite godis, alltid nice att ha!

Imorgon är det skola och jag börjar 08.10 tror jag //(tyck synd om mig) Nejdå, d e väl lugnt att börja så TIDIGT INGA PROBLEM KOMMER BARA NÅGRA MIN FÖRSENT!


Utgång!

- tja, ska dra ut i det äckliga väderet wtf snöstorm nu ?! Men ska t rissne och lämna lite saker och få tbx saker som jag lämna där. Sen ska jag köpa en Ipod t i dag och skydd tror jag. Vi ses skriver när jag kommer hem och kankse slänger in bilder och berättar om igår!


ANDRA AVENYN!

- sitter och geekar mig serien. Och ska duscha och fixa mig och lägga mig sedan. Börjar bli mega trött harre gött!

AJA BAJA !

- Tjingeling, idag har jag varit i skolan. Känns så awsome skönt att ha varit där! Jag va dock med jennifer & Jessica, skit roligt vi gjorde lite kriminella saker som att bränna upp en sak utanför donken så det börja luka rök över hela pleacet, inte okej! Men hoppas att vi blir kända ngn dag som att typ stå "dagens nytt, ngn som har sett 3 flickor leka utanför donken" Näe då så blir det inte. Jag och jennifer har köpt lite för fina saker, Bh & Leggins iaf jennifer köpte leggins & bh och jag bara en bh. Vi e så jävla rika. Men jag har hittat min cp kamera den rosa som jag fick i oktober! I morgon e det FREDAG! WHIHOWE. jag har inge att skriva e trött och seg och förbannad.

herrå

FACEBOOK GRUPP!

Gå med i facebook gruppen "ringette är ingen sport" Släng gärna in en fin kommentar ;)



SMYCKE LÄNK!

- Sitter med carro, hennes moster gör otroliga coola,snygga smycken! Jävligt nice pris oxå..

Gå in på www.silversmycken.zoomin.se

-Själv ska jag köpa något armband & Halsband där ifrån tycker det va jävligt nice gjort!

i love u

- or not! Kom bara på ngn rubriks text. Idag e det söndag (it sucks) I morgon ärre skola, yay...
Satt jag har varit och slaggat hos Tim & Alex som resten av dagarna och hela lovet va jag ju hos dom. De e nice. Ska snart hem (tråkigt) Sen ska jag spela gitarr och tarre lungt och ta mig upp till skolan! Har inget att skiva om speciellt här får ni lyssna på en låt som jag har fastnat för sen 2008 haha;


(All over u all over me)


Jennifer & Jessica !

- Har inte bloggat på ett tag, det betyder att jag inte orkat. Ledsen!

Idag har jag hängt med jessica & Jennifer, roligt. Men vi gjorde typ inget såg massa **att** och dom va typ mer än 10st skit jobbigt, så vi drog till donken och gjorde lite stuff. Sen drog vi hem. Hela vår dag har varit nere iaf idag! Men i morgon kanske vi ska ha en riktig kul Lördag, som vi inte haft på läge.

Sitter nu hos tim och alex och kollar på tv och smsar och typ bloggar just nu LOL!

Men bloggar mer i morgon elr ngt harre gött ;)

AWSOME FREDAG (NOT)

Fixar oss

God morgon ! Ska snart äta frukost har hittils softat med caffe och en **** Satt ute på balkongen med carro som smoka, det va jävligt varmt och skönt! Det måste fan vara länge med solen! Vi ska fixa oss duscha och sminka och prylar som tjejer gör (LOL) Ska vänta på att Emil ringer och sen ska vi möta upp honom och sedan drar vi till stureplan Rigoletto eller va det stavas, 3D e nice hoppas jag inte får ont i ögonen som sist jag kolla på Avatar! Vi har fått värdes bästa plater 5st platser på 3 våningen längst fram och vi kommer precis att sitta i mitten!

Great dag, harre ballt !

BIO I STUREPLAN!

- Idag ska jag gå på bio, ska se på Alice i underlandet/johnny depp e med! Han e så jävla skön, och filmen verkar insane! Skruvad helt enkelt.

Jag ska dra med;

(Carro)

(Emil/bror till döden♥)

(Tim btw, carro & tim e tsm ^^)

(Alex btw alex e bror till Tim)


Hem & Hämta kläder!

Ska hem & hämta kläder hemma hos mig, sen ska jag tbx till tim och alex här jag är just nu. Har inte mått så bra på sista tiden och inte haft lust att blogga! Men hatar och blogga oxå, haha! Men jag kommer blogga under kvällen elr ngt men ha det så brao.

Kyss & smek ingen kärleks lek!


Inge navel p

- Ska ta den någon gång under veckan! För måste skaffa fram cash. Idag ska man inte göra så mkt kanske boka bio till Alice i underlandet då ska jag gå med, Alex,Tim,carro,emil & några till som vill!

Orkar inte skriva  mer !

NavelBling



Ska man ta eller inte nu på Onsdag ? Jag e faktiskt tveksam! Men man får det för 350kr, det e fan nice! Men ska se om jag har pengar tills dess! Men önska mig lycka till ifall jag tar på Onsdag!

LÅNGT!

- sho, har kollat på film 2dagar nu! Otroligt roligt iaf när man är med Alex och Tim & carro, men Natta harre jävligt gött i fjällen & åker skidor/snow board! Jag har sett; harry brown,Moon,brotherhood of war & lite till ? kommer inte ihåg. Jag har börjat spela eller ja "spela och spela" det har väl bara varit test i dag. Spelet heter Heros of newerth. "hon" Men det va inte så nice eller ja ganska, men det är inte min grej.

Idag vakna man någon gång typ vid 12 kan jag gissa, jag hängde med alex till Odenplan han skulle rönka Stavning (?) Vi va ute i 4timmar vi åkte in till stan och typ fixa ngt på banken sen drog vi till Kista C och där klippte han sig för 250kr, nice! Det blev ganska soft oxå. Så ganska kul har vi ju haft med musik and stuff! P-Trance hela vägen både fram and back.

Nu sitter jag och ruttnar framför bloggen och skriver, spela nyss "hon" haha, men jag blev kickad för att dom inte trodde jag va Tjej, STUPID BOYS ON HON! Så jag la av och spela och tänker surfa. Ska väl lägga mig 3 eller 4a. Men ni får harre nice! NATTII

btw; har fan klippt lugg //By carro´s hårsalong slash ekströms!

RSS 2.0